Door de verdere verspreiding van het coronavirus kunnen we helaas ook dit jaar geen eetfestijn organiseren… We zitten al vol ideeën om het volgend jaar dubbel en dik in te halen! Dans je schoenen maar al in!

Aangezien wij onze zaterdagen coronaproof willen maken hebben we doorheen het jaar al veel geïnvesteerd in verschillende producten zodat iedereen op een veilige manier kan blijven ravotten. Hierdoor lanceren we onze eerste (en hopelijk laatste) PANNENKOEKENVERKOOP!

Let’s butter together in onze bubble met heerlijke pannenkoeken!

Voor deze verkoop werken we samen met Beauvoords bakhuis en voorzien we pakken van 9 pannenkoeken (500g) voor 4,5 euro. Oh crêpe 😉 is er geen actie? Natuurlijk wel!
Voor degene die graag een voorraad opslaan in hun diepvries of gewoon SUPER verkopers zijn is het 3 pakken voor 12 euro en 6 pakken voor 22 euro!!

U kunt een bestelling plaatsen voor vrijdag 9 april. Het afhaalmoment is op zaterdag 17 april (laatste weekend van de paasvakantie) verdere info over wanneer u er precies kan om komen volgt.

Groetjes,
De leiding!
Flore, Fien, Louise, Chiara, Emilie, Merel, Kidist, Lena, Lieze, Maxime, Kato DM, Isaura, Kato J, Oona-Lisa en Jade

Bestellen kan via deze link ->   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2yGu5w4MmZv2WREvAYkv1deRTpOGeiPV2tux5do_tjo0mtA/viewform?fbclid=IwAR1teOq8FIsW0txyat-SI6UAZCTVnNox0ogY6qNQ_MxmCtWT18czjtLMcbA

Affiche Pannekoekenverkoop