JIM

Geboortejaar: 2009-2008-2007

18/09

Welkom terug iedereen! Dit semester gaan we de wereld van Netflix ontdekken, maar voordat we hieraan kunnen beginnen moeten jullie natuurlijk eerst te weten komen wie jullie leiding wordt dit jaar… Spannenddd 😉 Kom om 13u30 naar de KSA, ouders zijn welkom vanaf 16u30 en daarna gaan we allen samen barbecuen!!

25/09

We beginnen deze week met een echte netflix-klassieker: The kissing booth. Er is wel een probleempje, Elle zit in een groot dilemma, gaat ze voor de vriendschap met Lee of kiest ze toch voorhaar grote liefde Noah?

02/10

Vandaag keren we even terug naar de grootste hit van afgelopen zomer, Outerbanks. Zijn jullie net zoals JohnB, Pope, Kiara en JJ ‘pogues’ die houden van een goede dosis avontuur? Dan zitten jullie goed, want vandaaggaan jullie ook op schattenjacht.

09/10

Vandaag staat Mean Girls op het programma. Wanneer Cady arriveert op haar nieuwe school en meteen aan tafelmag zitten bij de populaire Plastics, verandert haar schoolleven volledig. Alles gaat goed tot ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de it-girl: Regina George. Wat zouden jullie doen in deze situatie?

16/10

In de familie Bridgeton die deel uitmaken van de Londense high society zijn er weer eensliefdesproblemen. Daphne heeft de aandacht getrokken van een koninklijke bewonderaar, zouhij de ware zijn? Kunnen jullie haar helpen door het goede relatie advies te geven?

23/10 Geen vergadering

Netflix is gehackt! Alle series en films zijn verdwenen, het is dus helaas niet mogelijk vandaag op avontuur te gaan,geen vergadering dus 🙁

29/10 Halloween

Vandaag gaan we niet zomaar voor een alledaagse film of serie maar voor IT, het is namelijk halloween! Pennywise is alvast aanwezig, lukt het jullie hem te ontvluchten of vallen jullie toch in de handen van deze enge killerclown… We griezelen van 18u tot 20u! Brief volgt.

30/10 Geen Vergadering

06/11 Geen vergadering

Slecht nieuws… het online-virus dat vorige week ontstond is moeilijker weg te krijgen dan gedacht, we zullen dus nog een weekje moeten wachten dus ook deze week is er geen vergadering.

13/11 Chocopoppen

Vandaag heeft de directeur van de film Sjakie en de chocoladefabriek gebeld, hij heeft chocopoppen op overschoten vraagt of wij die kunnen helpen verkopen vandaag. Neem zeker een goede rugzak en een portemonneetjemee.

20/11 FRIENDS!!

Elke week komen we samen als vrienden. Vandaag ontdekkenwe welke soort vriend jij bent. Ben je eerder een ‘alles wetende’ Monica of een ‘grappige’ Joey?

27/11

De agenten van Brooklyn nine-nine zitten in de sh*it. Captain Holt heeft ontslag genomen. Wie is het best in staat Jake, Amy en Rosa te begeleiden in hun nieuwsteopdrachten?

04/12

Natuurlijk kan de razend populaire serie La Casa De Papel niet ontbreken. El Professor heeft jullie nodig om zijnenorme overval te doen slagen. Het doel van vandaag is om samen met de andere overvallers de Koninklijke Munt van Spanje te verlaten met een gigantische som van 2.4 miljard euro!

11/12 Sint en Piet

Vandaag gaan we op zoek naar onze perfecte match in Are You The One. Durf jij een plaatsje nemen in de enigeechte Truth Booth?

18/12

Oh nee, de Grinch heeft kerstmis gestolen! Daarom hebben de Wie’s jullie hulp nodig. Alleen met jullie hulp kunnen we kerstmis op tijd redden en er nog een fantastisch feest van maken.

25/12 Geen vergadering

Ugh balen, netflix ligt plat omdat te veel mensen een kerstfilm wilden zien vandaag. Dus ook voor ons geen netflix,geen vergadering ☹. Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!!