JIM

Geboortejaar: 2007-2006-2005

04/01
Geen KSA

10/01 FILMAVOND
Gelukkig staat onze tijd (winteruur) juist zoals die van JENS en zijn wij geen uur te vroeg voor de film! Vanavond is het filmavond van 18u-20u30! Vergeet jullie gezellige kleren niet!

11/01
Gisteren heeft LUKA heel de nacht over Robbe liggen dromen waardoor ze door haar wekker heeft geslapen en er vandaag niet bij kan zijn, GEEN KSA.

18/01
De beatboys en girls regeren over de school. LUCA kan er vandaag niet bijzijn want hij heeft
gisteren weer eens gevochten met de jongens van het college, hij vraagt aan de SIM om hem te vervangen!

24/01 BOWLEN
VICTOR is naar huis gekomen. Senne wil hem niet zien na de zoveelste ruzie gelukkig is Victor niet thuis want hij is gaan bowlen! Gaan jullie mee? Vandaag gaan we bowlen. Van 18:00-20:00 afspraak aan de lokalen!

25/01
Robbe heeft het gisteren uitgemaakt met NOOR. Ze is er helemaal kapot van en komt maar niet uit haar bed. Ze wil nu even tijd voor haarzelf, GEEN KSA.

01/02
Na de ruzie met Jana heeft BRITT haar nieuwe vrienden gevonden bij blond ambition. Toon op Instagram hoe leuk jullie het hebben bij ons en neem nieuwe vriendinnetjes mee! Vandaag is het dus VRIENDJESDAG!

08/02
Na een maand Ramadan is het eindelijk Suikerfeest! YASMINA spendeert de hele dag met haar familie daarom is het vandaag Geen KSA.

15/02
MILAN is gisteren naar een valentijnfeestje geweest waar hij weeral op slag verliefd werd op een jongen. Zal het deze keer blijven duren? Hoe zit het bij jullie in de liefde?

22-24/02 KROKUSKAMP
MOYO heeft zichzelf weer eens uitgenodigd net zoals in de chalet, deze keer op ons krokuskamp. Hopelijk verpest hij het niet voor ons anders mag hij zijn valies PAKKEN.

29/02
Er is iemand nieuw in onze vriendengroep, SANDER, omdat we hem nog niet zo goed kennen vertrouwen we hem nog niet. Gebruik deze extra schrikkeldag om wat informatie over hem op te zoeken. Hij is wat mysterieus dus dit opzoekwerk zal zeker een hele dag duren, daarom geen KSA.

07/03
De mama van JANA had haar een namiddag make-over beloofd, maar heeft weeral afgezegd omdat ze moet werken. Gaan jullie wel met haar mee zodat ze niet een hele dag in een leeg huis zit.

14/03
ZOE en SENNE gaan op date voor hun 6 maand samen. Maar Zoë is eigenlijk nog steeds boos voor
de fles die Senne op het hoofd van een jongen van het college heeft geslaan. Het verloopt allemaal heel stroef, helpen jullie hen?

21/03 BEENHESP
Wat als AMBER vandaag wel zou eten? Vandaag is het beenhesp. Verdere info volgt.

28/03
ROBBE heeft het moeilijk, hij heeft veel afleidingen. Hij wil de puzzelstukjes weer bij elkaar
leggen, maar heeft het hier moeilijk mee… haal jullie puzzelskills boven!