Jim

Geboortejaar: 2006-2005-2004

15/09
Te huize W817 verwachten we een nieuwe roommate of zelfs meerdere. Iedereen is super benieuwd wie het wordt, kunnen jullie al raden wie wij zijn? Jullie worden om 13u30 op lokaal verwacht en om 16u is iedereen welkom voor een gratis wafel op onze wafelbak en diashow.

22/09
Nu we eindelijk weten wie onze nieuwe roomie wordt is het tijd om een fantastisch feest te geven en iedereen te leren kennen. Dat vraagt voor een housewarming!!

29/09
Nu we allemaal elkaar beter kennen is jullie iets opgevallen. In het W817-huis is er een ware lovetriangel tussen Birgit, Tom en Carlo. Wie-o-wie kan Birgit haar hartje veroveren? Of wijst ze beiden af want… #kiezenisverliezen

06/10
BOEL! Zoals altijd heeft de bende Steve zijn eten afgepakt onder het motto “het is veel te gezond”. Steve gaat op zoek naar de dader, zodat hij zijn gezond dieet kan verderzetten. Echter kan hij dit niet alleen, hij schakelt jullie hulp in!

13/10
IIIIEEEEEP!!! Vanavond is er ook onze Bierpongbar vanaf 20u is iedereen welkom. Nodig maar al jullie vrienden uit!

20/10
Steve heeft wilde plannen om met Tony voor een jaar te verhuizen naar Spanje. Vandaag is er geen KSA.

27/10
Zoals gewoonlijk heeft Tom iemand verleid op een feestje. Deze keer Vampirella, een mooi meisje verkleed als vampier op een Halloweenfeestje. Maar niets is wat het lijkt Vampirella blijkt een echte vampier te zijn en is nu uit op Tom zijn bloed! Hopelijk komen jullie geen Vampirella tegen op onze Halloween vergadering. Let Op! Uitzonderlijk is het vandaag van 15u tot 18u.

03/11
Akke gaat naar Carlakistan. Door al deze reizen de laatste tijd zijn de andere leden uit het W817-huis ook even van plan ertussenuit te trekken. Vandaag is er geen KSA.

10/11
Na al de reizen zijn alle roommates eindelijk nog eens allemaal tezamen! Hun dag samen starten ze met een heerlijk ontbijt en naar ware traditie eten ze met z’n allen heerlijke boterhammen met choco. Vandaag is het chocoladepoppenverkoop. Zet deze datum alvast in jullie agenda, want we verwachten jullie voltallig en in perfect in uniform voor een volle dag verkoopplezier. MEER INFO VOLGT

17/11
♪♪♪ Zoë eet pita ♪♪♪

24/11
Tom zou super graag met zijn boek op tour trekken, maar dan moet hij natuurlijk eerst zijn boek af krijgen. Hij is echter hopeloos en vraagt alle leden uit het huis om hem te helpen, ook jullie worden opgeroepen!

01/12
Jasmijn komt met het triestige nieuws dat het huis verkocht wordt door haar vader. Jullie zijn ten einde raad om samen te kunnen blijven en zoeken een nieuwe huisbaas! Vandaag is het avondvergadering van 18u tot 20u30.

08/12
Hoog bezoek! Na jullie nieuwe huisbaas te hebben gevonden kunnen jullie de feestdagen inzetten met Sinterklaas en zwarte Piet. Een ideaal nieuw begin! Vandaag is het avondvergadering van 18u tot 20u30.

15/12
Jullie zijn allemaal druk in de weer voor de examens en zijn al heel erg hard aan het studeren. Tot jullie ergernis toe is Jasmijn nog steeds niet begonnen studeren, jullie helpen haar met zijn allen zodat ook zij goede resultaten behaalt. Vandaag is het avondvergadering van 18u tot 20u30.