JIM

Geboortejaar: 2007-2006-2005

12/09:
De beste dag van het jaar is weer aangebroken: de Startdag van onze o zo leuke KSA!! Er is wel één probleem… De leiding heeft een persoonlijkheidscrisis, waardoor ze geen fut hebben om dingen te doen. Willen jullie helpen op zoek te gaan naar ‘a new alter ego’ voor de leiding? Jullie worden om 17u00 verwacht op de lokalen en blijf zeker nog wat langer voor de diashow en een lekkere spaghetti. Breng hiervoor €5 mee!! De vergadering eindigt om 20u00.

19/09
De leiding heeft iets teveel naar Billie Eilish geluisterd en wil zich nu helemaal omtoveren tot een emo. Hun vrienden en familie zijn bang ze kwijt te raken. Jullie moeten ervoor zorgen dat de leiding weer normaal wordt voordat ze veranderen in een zielig hoopje van zelfmedelijden en verdrietigheid.
(kom verkleed!!)

26/09
Haal jullie scrunchies, hydro flask en oversized t-shirt maar al boven want vandaag zijn jullie echte sksksksk Vsco-girl’s! De schildpadden hebben het moeilijk doordat te veel mensen plastieken rietjes gebruiken. Vandaag is het jullie doel om de schildpadden te redden. #savetheturtles !
(kom verkleed !!)

03/10
“He was a skater boy, she said, “See ya later boy”
He wasn’t good enough for her
She had a pretty face but her head was up in space
She needed to come back down to earth”
Als een echte skater girl kleden we ons vandaag in Thrasher en gaan we naar het zuidpark om de skater boys met onze coole tricks onder de indruk te maken.
(kom verkleed !!)

10/10
Help! De leiding is hun favoriete Ralph Lauren polo’tje vergeten op de jacht van hun crush. Haal jullie Docksides maar al uit de kast want we moeten een bezoekje brengen aan de haven…
(kom verkleed !!)

17/10: Geen KSA
De leiding is op zoek naar hun ware identiteit. Hierdoor kunnen ze helaas geen vergadering organiseren vandaag. Volgende week staan we er terug voor onze Jimmers.

23/10: Dag van de Jeugdbeweging
Vandaag is het: Dag van de Jeugdbeweging! Het is tijd om onze innerlijke padvinders naar boven te halen en iedereen te tonen in wat voor leuke KSA we zitten. Leer alvast jullie pluimen van buiten, want we’re ready to impress. Het uur voor een activiteit in het Coyendanspark wordt later nog gecommuniceerd.
(obviously: doe je hemd aan naar school !!)

24/10
Vandaag behoren we tot de sporty-girls, maar wie is de sportiefste van ons allemaal dat gaan we vandaag bepalen aan de hand van de KSA-olympics! Doe jullie sportieve kledij en sportschoenen aan!
(kom verkleed !!)

31/10: Halloween
Deze Halloween is extra speciaal voor de leiding. Ze hebben onlangs het nieuwe goth persona omarmd en is er nog een beter dag dan op Halloween om je nieuwe zwarte kleren en vampieren obsessie te showen? Jullie worden verwacht om 16u op de KSA en mogen weer worden opgehaald om 19u!
(kom verkleed !!)

07/11: Geen KSA
De leiding is vandaag nostalgisch. Ze zijn door oude albums beginnen bladeren en hebben foto’s teruggevonden van hun periode als een paardenmeisje. Ze zijn nu al volop in hun kamer op zoek naar hun cap en handschoentjes. Druk bezig met vlechtjes te maken zijn ze iets vergeten… Vandaag is er geen vergadering. See you next week!

14/11: Chocopoppen
De leiding is te veel van identiteit veranderd en heeft geen geld meer om hun nieuwe kledingstukken te financieren. Vandaag is het dus Chocopoppenverkoop zodat dit niet het einde is van onze zoektocht naar ons alter-ego. Meer info volgt later.

20/11: Avondvergadering
Haal jullie creatieve geest maar boven want vandaag zijn we artsy-girls. deze avondvergadering gaan we ons dus bezig houden met kunst en creativiteit!
(kom verkleed !!)

27/11: Avondvergadering
De leiding is niet meer van haar computer te verwijderen. Sinds ze een documentaire hebben gekeken over hackers hebben ze het briljante idee gekregen om het ook eens te proberen. Maar natuurlijk moeten ze daarvoor ook stylish gekleed zijn. Het is tijd om in onze kledingkast te scannen naar zwartgroene baggy kleren zodat we onszelf kunnen veranderen in echte e-girls.
(kom verkleed !!)

04/12: Avondvergadering
Vandaag gaan we met z’n allen naar Coachella, maar om naar dit #intagramworthy festival te gaan hebben we natuurlijk een mooie boho-outfit nodig. Deze kan bestaan uit bloemen diadeem, bandana, coole zonnebrillen … Vandaag gaan we hier naar op zoek!
(kom verkleed !!)

11/12: Laatse avondvergadering
Het klinkt misschien wel tegenstrijdig, maar voor kerst haalt de leiding hun inner-mean girl naar boven. Net zoals Cady en Regina willen ze een jingle bell dansje doen op de kerst talentenjacht van de KSA.