Roodkappen

Geboortejaar: 2010-2009

15/09
Na een hele vakantie van rust en ontspanning heeft Dora wel zin om terug naar de KSA te gaan (iedereen wordt verwacht om 13u30!). Maar er is een groot probleem wie zal haar nieuwe leiding worden. Dit gaan we vandaag ontdekken met het “ontdek-je-leidingsspel.” En voor de avonturiers die meegingen op groot kamp is er vanaf 16u diabar + wafelbak.

22/09
Dora is haar rugzak kwijt. Zonder deze rugzak kan ze niks doen want al haar belangrijk materiaal zit erin zoals haar kaart en vergrootglas. We moeten het terug vinden voor haar ook al is het moeilijk.

29/09
Boots is een beetje eenzaam en wil graag een vriendje. Wij gaan proberen om echte apen te worden zodat hij zich minder eenzaam zal voelen. Wie zal vandaag de beste aap worden.

06/10
Kaart voelt zich niet zo goed vandaag, maar Dora heeft Kaart dringend nodig. Zwieber heeft namelijk haar oma’s armbandje gestolen. Dora moet dit armbandje terugvinden want vanavond is er een feest bij oma. Oma wil dat ze het armbandje aandoet.

13/10
Dora en Boots gingen op verkenning in de toverwereld, maar Boots is betoverd door de heks. Hij is nu in een diepe slaap. De enige manier om hem te ontwaken is om een echte prinses te worden. Vanavond is er ook onze bierpongbar vanaf 20u waar jullie zeker een hapje en een drankje kunnen benuttigen.

20/10
Vandaag is er geen vergadering voor onze avonturiers.

27/10
Dora test vandaag hoe stoer ze is want het is vandaag onze Halloween vergadering “oooeeehhh”. Let Op! Uitzonderlijk is het vandaag van 15u tot 18u.

03/11
Vandaag is er geen vergadering voor onze avonturiers.

10/11
Trek maar allemaal jullie warme muts, sjaal en goede schoenen aan want we gaan samen met Dora chocoladepoppen verkopen. Verdere info volgt.

17/11
Diego is op reis in Peru, maar is helemaal de weg kwijt! Helpen jullie hem het juiste pad te vinden? Zijn Spaans is namelijk niet meer zo goed.

24/11
Dora en Boots waren op pad wanneer Boots opeens heel ziek werd. We moeten ervoor zorgen dat hij terug helemaal beter wordt.

01/12
Zwieber is weer stout geweest hij heeft de magische sterren uit Dora haar rugzak verstopt. Laten we Dora helpen zoeken!

08/12
Sint en Piet komen langs: oefen de liedjes en trek jullie mooiste lach maar aan. Hopelijk zijn jullie braaf geweest!

15/12
Zwieber wil leren om niet te stelen. Hij wil net als Dora ook mensen helpen. We helpen vandaag Zwieber goed te worden.