ROODKAPPEN

Geboortejaar: 2012-2011

02/01: GEEN KSA

08/01: Filmavond
Vandaag kijken we met z’n allen gezellig een film. Breng een warm dekentje of slaapzak mee en maak het gezellig met ons. We verwachten jullie om 18u en om 20u is de film gedaan.
P.S.: 09/01 is er GEEN KSA.

16/01
Vandaag vieren we een laat kerstfeestje, hopelijk hebben jullie op kerst veel cadeautjes gekregen en lekker gegeten. Om nog een beetje in de kerstsfeer te blijven hangen, gaan we nog een laatste keer de kerstboom versieren.

23/01
Omdat het nog altijd januari is, kunnen we nog een nieuwjaarsreceptie organiseren voor jullie. Er is alleen 1 probleempje… alle hapjes en drankjes zijn nog niet aangekomen. Zorgen jullie ervoor dat onze nieuwjaarsreceptie niet in het water valt? Als de coronamaatregelen het toelaten gaan we vandaag schaatsen. We houden jullie tijdig op de hoogte ;).

30/01: GEEN KSA

06/02: GEEN KSA
Het feestcomité is nog druk bezig met alle aankomende feestjes te organiseren, daarom hebben we nog even tijd nodig en is er vandaag jammer genoeg geen vergadering gepland.

13-15/02: Krokusdag
Het is bijna 14 januari, het feest van de liefde, valentijn. ♡ Op wie schiet jij dit jaar je pijlen? Doe allemaal jullie meest romantische kleren aan of kom verkleed als Cupido. (meer info via mail)

20/02
Joepie! Het is carnaval vandaag, maar we hebben 1 probleem: de organisatoren van de carnavalstoet zijn ziek geworden. Kunnen jullie hun plaats innemen en zorgen voor een mooie stoet? Trek alvast jullie gekste outfit aan.

27/02
Vandaag doen we het rustig aan, jullie zijn allemaal uitgenodigd op ons slaapfeestje. Trek jullie pyjama aan voor een heus kussengevecht.

06/03
Het is weer zo ver, het jaarlijkse familiefeest komt eraan. Soms kunnen familiefeesten wat saai zijn, kunnen jullie met jullie beste humeur de boel wat opvrolijken? Oma en opa geraken niet uit hun stoel. Het kleine nichtje weent de hele tijd.

13/03
HET Roodkappen-festival gaat vandaag van start, het belooft het festival van het jaar te worden. We ontbreken nog wat getalenteerde artiesten voor de line-up. Toon ons wat jullie in jullie mars hebben.

20/03
Jammer genoeg hebben we dit jaar geen halloween feestje kunnen vieren, daarom houden we vandaag een verkleedfeestje. Jullie kunnen als iets griezelig verkleed komen, maar ook als iets helemaal anders zoals een prinses of piraat.

27/03
Vandaag vieren we Mariah Carey haar verjaardag we mogen allemaal naar haar groots feest in Amerika komen, er is wel een probleem: Mariah is verdwenen! Weten jullie waar ze is of wat er is gebeurd?

03/04
Morgen is het Pasen. De paashaas is zijn mandje met paaseieren verloren, helpen jullie hem zoeken zodat hij op tijd de eieren kan verstoppen?

10/04: GEEN KSA

17/04: GEEN KSA