Geboortejaar: 2010-2009

Vrijdag 11/01
We gaan terug in de tijd naar oudejaarsnacht. We zijn op een super cool movie night? Stiekem hopen we dat we onze Troy vinden. Fingers crossed. Vandaag worden jullie uitzonderlijk verwacht op vrijdag voor de super coole filmavond. Vergeet geen dekentje en/ of kussen mee te nemen. Je hoeft geen eten mee te nemen dit voorzien de leiding voor jullie. Jullie worden om 18u op lokaal verwacht en mogen daar terug om 20u30 opgehaald worden.

12/01
GEEN KSA

19/01
Na de leuke vakantie moeten we nu terug naar school, maar we zijn veranderd van onze oude school. We moeten net als Gabriëlla nieuwe vrienden leren maken. In welke groep komen we terecht? Zijn we sporters, cheerleaders of eerder boekenwurmen.

26/01
Mevrouw Darbus vindt onze performing arts niet zo goed. Daarom gaan we onze kunstschaatsen eens oefen. Vandaag oefenen we dit op het ijs. Allemaal te verwachten om 13u30 aan het Kristalijn. Om 17u mogen jullie daar terug opgehaald worden.

02/02
GEEN KSA

09/02
Sharpay Evens is de relatie van Gabriëlla en Troy aan het proberen verpesten. Ze is jaloers en wilt Troy voor haarzelf. We moeten Troy helpen om Gabriëlle terug te krijgen. We moeten de perfecte date voor Valentijn proberen creëren. Trek allemaal maar jullie vleugels aan en neem jullie liefdesboog uit de kast. We gaan Cupido vandaag spelen.

16/02
Sharpay heeft weer eens van haar duivelse kant laten tonen. Ze heeft de Winter Musical verplaatst op dezelfde dag van de basketbalwedstrijd en wetenschapsproject. We moeten een grote verstoring veroorzaken dat de twee tortelduifjes samen kunnen zingen. Wie bedenkt het slimste plan en zal kunnen zingen op de Winter Musical? Na de ksa is er ook de Bierbongbar waar je een hapje of een drankje kan nuttigen. Dit is georganiseerd door onze Simmers. De deuren gaan open om 20u30.

Vrijdag 22/02
Kom allemaal naar onze Kwintkwis. Deze vindt plaats in het Dienstencentrum Ledeberg: Ledebergplein 30, 9050 Gent.

23/02
The Wild Cats zijn kampioenen. Heel de KSA is in rep en roer want onze basketbal sterren zijn gewonnen. We vieren dit met een geldig feest met zingen, dansen en natuurlijk heel veel Wild Cat enthousiasme. Neem maar allemaal jullie vriendinnetjes mee, want het is vriendjesdag.

02/03-04/03
Eindelijk het is vakantie voor The Wild Cats. Ze gaan werken in Palm Springs. Wij gaan ook op ons fameuze krokuskamp. Hopelijk zal Sharpay niet naar ons komen en onze Summer verpesten. Meer info volgt.

09/03
GEEN KSA

16/03
Sharpay kan Gabriëlle en Troy niet gerust laten. Ze probeert hun dates te verpesten. Wij moeten Sharpay proberen afleiden zodat ze de twee tortelduifjes niet ziet.

23/03
Na een zomer vol ups en down beginnen The Wild Cats aan hun laatste schooljaar. Er is zoveel te doen. De basketballers moeten terug de State Cup winnen. Wij gaan een dagje met hen meelopen en trainen zodat we echte basketbalsters worden.

30/03
Ook het eindejaarsbal moet georganiseerd worden. Wat is het thema, wie moet ik vragen als date, maar het allerbelangrijkste is wat zal ik aandoen!!!

06/04
Na 3 jaar bij elkaar op school zitten moeten The Wild Cats afscheidt nemen. Dit is een heel emotioneel gebeuren. Hou maar jullie zakdoekjes klaar en vergeet zeker niet een goede speech te schrijven. Na deze vergadering kan je heerlijke beenhesp eten met een spectaculaire show. Meer info volgt.