ROODKAPPEN

Geboortejaar: 2013-2012

01/01 Geen vergadering

08/01 Geen vergadering

Vrijdag 14/01 Filmavond

Na haar vele films en de premières die daarmee gepaard gaan, wil Barbie wat quality-time met haar familie hebben. Daarom nodigen wij jullie uit om met de KSA-familie een gezellige filmavond te hebben. Neem jullie dekens, kussen, pyjama’s mee. We spreken af voor onze KSA-filmavond aan de lokalen tussen 19u-21u.

15/01 Geen vergadering

De leiding had het zo naar hun zin gisteren met Barbie dat ze een beetje te laat zijn opgebleven. Rust allemaal maar goed uit! We zien jullie volgende week!

22/01

Sharon Spitz, aka Beugelbekkie, heeft blokjes gekregen, maar die zijn magnetisch geworden door een ongelukje bij de orthodontist. Dit zorgt voor soms wat ongemakkelijke situaties. Samen met haar bff’s Cornel en Maria komt ze er gelukkig altijd goed vanaf. Het probleem is nu dat Cornel en Maria ziek zijn. Aaron vroeg haar net mee uit, helpen jullie mee om Sharon klaar te maken voor de date.

29/01 Geen vergadering

Sharon is nog steeds in de wolken van haar date met Aaron. Ze gaan zelf op een tweede. De leiding helpt Sharon om de perfecte outfit te vinden voor de date. Wij zien jullie volgende week terug!

05/02

Schaatsen Emma van H2O heeft een accidentje gehad en heeft per ongeluk al het water bevroren. We gaan van deze situatie het beste maken en erop schaatsen. Jullie worden om 13u45 aan de Kristallijn verwacht met 6 euro cash. Jullie ouders mogen jullie daar weer komen ophalen om 17u.

12/02 Geen Vergadering

19/02 Vriendjesdag + wafelbak 16u30

Winx club is een hele leuke meidengroep, maar ze zouden graag de groep wat groter maken, jullie kunnen hierbij helpen door al jullie vriendinnetjes mee te nemen naar de KSA vandaag. PS: Om 16u30 zijn jullie ouders ook welkom en kunnen ze meegenieten van overheerlijke gratis wafels of een drankje aan onze bar, mmmmm.

26-28/02 Krokuskamp

Totally Spies gaat op een driedaagse bootcamp waar ze allemaal opdrachten moeten doen. Gaan jullie mee en slagen jullie erin? Meer info volgt later.

05/03 Geen vergadering

Totally Spies zijn nog altijd vermoeid van het bootcamp en moeten nog wat uitrusten. Deze zaterdag is er dus GEEN KSA.

12/03 Beenhespfestijn

De Disney Prinsessen hebben een groot feest georganiseerd en jullie zijn allemaal uitgenodigd. Ze hebben gevraagd of jullie ook bij de show willen optreden. Meer info volgt.

19/03

Polly Pocket wil haar huisje renoveren, maar dat kan ze natuurlijk niet alleen. Ze heeft jullie hulp nodig bij het inrichten en decoreren van haar nieuwe thuis, zelf heeft ze hier niet veel verstand van.

26/03

Tinkerbell is haar stem kwijt. Ze heeft dringend een medicijn nodig! Helpen jullie haar genezen door een middel te maken waardoor ze haar stem terugkrijgt?

02/04 10u-17u

Kim Possible heeft een geheime boodschap binnen gekregen van haar opdrachtgever, maar deze is nu nog onleesbaar. Helpen jullie de boodschap ontcijferen en de opdracht te volbrengen? We weten wel al dat het iets met haar beste vriend Ron te maken heeft. Opgelet: lange vergadering vandaag!

09/04 Geen vergadering(Paasvakantie)

16/04 Geen vergadering (Paasvakantie)