SLOEBERS

Geboortejaar: 2015-2014-2013

 

02/01: GEEN KSA
Vandaag is het schoolfeest. Iedereen is druk bezig om alles voor te bereiden, hierdoor hebben we geen tijd om naar de KSA te komen. Maar om je voor te bereiden op dit geweldige schooljaar kunnen jullie thuis al eens de liedjes van #likeme meezingen.

08/01: FILMAVOND!
De school van Caro organiseert een gezellige filmavond. Iedereen is uitgenodigd! Breng je dekentje, gezelligste pyjama en dikke trui mee. We genieten samen. We starten om 18u en jullie mogen weer opgehaald worden om 20u.

09/01: GEEN KSA
We hebben genoten van de gezellige filmavond waardoor we moe zijn en moeten uitslapen. Vandaag is er geen KSA.

16/01 Caro
Vandaag is het Caro haar eerste dag op de school. Ze heeft al twee nieuwe vrienden gemaakt: Yemi en Kyona. Nog belangrijker is dat ze berichten krijgt van een geheime aanbidder, Ruben. Op de KSA hebben we ook een geheime aanbidder, helpen jullie mee ontdekken wie het is?

23/01 Yemi
Yemi is altijd vrolijk, behalve vandaag. Hij stond op en kwam verdrietig uit bed want Kyona is weer niet naar hun date gekomen. Nu is het aan ons om hem weer op te vrolijken. Als de coronamaatregelen het toelaten, gaan we vandaag naar Pierke Pierlala. We brengen jullie tijdig op de hoogte ;).

30/01: Geen KSA

06/02: Geen KSA
Maria heeft de audities van het cheerleaderteam gehaald en moet vandaag gaan trainen. Van al dit sporten zijn we moe geworden en kunnen dus niet naar de KSA komen.

13/02: Krokusdag
Ook dit jaar gaan Caro en haar klasgenootjes op bosklasse. Wij hebben het geluk om mee te mogen. We vertrekken op kamp waar we op zoek gaan naar de liefde. OEHHH (meer info via mail)

20/02 Vince
Vince heeft Caro samen met een andere jongen gezien en is nu jaloers. Hij wil ontdekken wie het is. Helpen jullie hem zoeken zodat hij Caro terug kan winnen?

27/02 Camille
Camille heeft een roddel verspreid over Caro. Wij moeten ontdekken wat de roddel is, wie hem aan wie doorverteld heeft maar vooral wat de echte waarheid is. Dus haal de detectives in jullie maar boven want wij gaan op onderzoek uit.

06/03 Kyona
Kyona organiseert het schoolbal en moet nog suuuper veel doen om alles op tijd in orde te brengen. Ze kan wel wat extra helpende handen gebruiken. Breng jullie beste ideeën mee dan kunnen we aan de slag gaan!

13/03 Nona
Nona en haar vriendinnen organiseren een quiz maar vinden zelf niet de antwoorden op alle vragen. Kunnen jullie hen helpen om de juiste antwoorden te vinden?

20/03 Merel
Merel heeft Camille van de troon gestoten en is nu de baas van de groep. Ze houdt nu een auditie om nieuwe vriendinnen in hun groepje te laten. Toon aan Merel hoe je wel een goede en lieve vriendin kan zijn.

27/03 Titin
Titin is zoals jullie weten niet de allerbeste chefkok. Ze heeft voor de zoveelste keer zout in plaats van suiker in de koekjes gedaan. Wij zullen haar moeten tonen hoe het moet om lekker te koken dus haal jullie koksmuts maar al boven.

03/04 Mama van Camille 
Camille heeft haar kamer niet opgeruimd en haar mama is boos. Om het terug goed te maken moet ze nu extra taakjes in het huishouden doen. Als we dit allemaal samen doen, staan we sterk en gaat het veel sneller.

10/04: GEEN KSA
Vandaag is er geen school. Caro en Yemi genieten van het warme weertje.
“Je hebt er maandenlang naar uitgekeken. De koude winter wou maar eerst niet om.
Traag en langzaam kropen langs de weken. Maar eindelijk daar was ie dan, de zon.”
Vandaag is er geen KSA.

17/04: GEEN KSA papa van Caro
De papa van Caro is terug naar de Ardennen om te kijken hoe gaat met zijn vroegere
bloemenwinkel. Hij kan dus niet aanwezig zijn vandaag dus is er geen KSA ;(.