SLOEBERS

Geboortejaar: 2016-2015-2014

18/09 Startdag

Welkom in de wondere wereld van de magische wezens, trollen en prinsen en eenhoorns. Voor het volle maan is moeten jullie te weten komen met wie jullie dit jaar op avontuur gaan! Al je vriendinnetjes mogen mee zoeken! Kom allemaal snel om 13u30 naar de KSA voor het grote ontdek-je-leiding spel! Ook gaan we barbecuen! Ouders welkom vanaf 16u30! Tot dan!

25/09

De trollenkoning heeft een vloek uitgesproken over het hele feeënrijk waardoor de feeën hun vleugels niet meer open kunnen doen. Hierdoor kunnen ze niet meer vliegen en zijn ze hun magische krachten kwijt. Gebruik jullie eigen magische krachten om het feeënrijk niet ten onder te laten gaan.

02/10

Alle tuinkabouters zijn deze nacht tot leven gekomen en zijn weggelopen uit alle tuinen. De mensen mogen niet weten dat tuinkabouters tot leven kunnen komen. We hebben jullie hulp nodig om ze allemaal terug op hun plaats te krijgen voor zonsopgang.

09/10

In Atlantis is de zee prins op zoek naar een nieuwe zeemeermin prinses. Iedereen zet zijn beste beentje voor en er breekt een strijd los tussen alle zeemeerminnen. Wie van jullie heeft de beste kwaliteiten om deze titel te verdienen?

16/10

In een grot buiten de stad heeft een ridder een draak ontdekt. Deze draak wil alles in brand steken en kan niet overweg met mensen. Daarom is het jullie taak om de draak te temmen en ervoor te zorgen dat hij samenwerkt met de mensen.

23/10 Geen vergadering

29/10 Halloween

Vandaag vieren we het bestaan van alle magische wezens. Kom verkleed als je favoriete (enge) magische wezen. Jullie worden verwacht op de lokalen om 18u en jullie ouders mogen jullie komen ophalen om 20u. Brief volgt!

30/10 Geen vergadering

06/11 Geen vergadering

13/11 Chocopoppenverkoop

Ook feeën en kabouters eten heel graag chocolade. Haal jullie beste magische verkooptrucs boven en probeer zoveel mogelijk chocolade te verkopen. Een rugzakje en je grootste glimlach heb je zeker nodig! Info volgt!

20/11

De eenhoorn Pegasus is heel triest en is daardoor al zijn kleuren kwijtgeraakt. Helpen jullie hem terug blij te maken en zo alle kleuren van de regenboog terug te verzamelen?

27/11

Volle maan komt eraan en dit betekent dat de stad beschermd moet worden tegen de gevaarlijke weerwolven. Er gaat een gerucht de ronde dat er maar 1 persoon is die de weerwolven terug naar normale mensen kan omtoveren. Helpen jullie ons deze persoon te vinden?

04/12

Phoenixen herrijzen normaal gezien telkens uit hun eigen as maar door de storm zijn alle asdeeltje verspreid en zijn de phoenixen met uitsterven bedreigd. Wij moeten ervoor zorgen dat de storm gaat liggen en dat alle asdeeltjes terug verzameld kunnen worden.

11/12 Sint en Piet

Vandaag komen Sint en Piet langs om te controleren of jullie jullie magische krachten goed hebben gebruikt.

18/12

Kerstmis komt er bijna aan maar er is een groot probleem. De kerstelfjes zitten vast op de Noordpool omdat de slee kapot is. Daardoor kunnen misschien niet alle pakjes op tijd uitgedeeld worden. We hebben jullie hulp nodig om op de Noordpool te geraken, de slee te maken en de pakjes nog op tijd te bezorgen.

25/12 Geen vergadering

Fijne kerst!