SLOEBERS

Geboortejaar: 2014-2013-2012

14/09
Lieve sloebers, zijn jullie klaar om met ons de wondere wereld van playmobil te ontdekken?
Jullie leiding zit alvast te wachten op jullie! Maar de grote vraag is natuurlijk: Wie is
jullie leiding? Kom op zaterdag 14 september om 13:30 naar onze startdag en
ontdek wie je leiding is! Om 16u zijn ook jullie ouders, broertjes, zusjes… welkom om heerlijke gratis wafels te eten! 🙂

21/09
Vanaf vandaag neemt de leiding jullie mee in de echte Playmobilwereld. We gaan samen de gekste avonturen meemaken. Maar jullie zien er allemaal nog zo anders uit dan de leiding… Willen jullie er ook niet zo uitzien als een echt Playmobilmeisje? Kom dan vandaag om 14:00 naar het lokaal en dan maken we jullie allemaal klaar voor de echte Playmobilwereld!

28/09
We zijn beland tussen de ridders en kastelen van de Playmobilwereld! Maar de mooie prinses is in handen van de slechterik… Help ons de prinses redden zijn handen!

05/10
Yiha, onze tocht doorheen de wondere wereld van Playmobil gaat verder. Even kijken op kaart… Maar hééé, dat is niet zomaar een kaart. Wij snappen het toch even niet hoor. Die kaart doet vreemde dingen, misschien is het wel een schatkaart? Of nee, misschien staat er een geheime boodschap op? Wij snappen het niet meer… Helpen jullie ons verder met de kaart?

12/10
Van al dat onderweg zijn in Playmobilwereld krijgen wij het toch wel warm hoor. Misschien moeten we eens wat gaan uitrusten aan het strand en kunnen we een duik nemen in de onderwaterwereld. Eens zien wat ze ons daar te bieden hebben. Wie weet mogen we zelfs op onderwatermissie, wat denken jullie daar van?

19/10
Oeps, de leiding moet even terug naar de normale wereld en kan daarom niet met jullie verder
op stap doorheen de Playmobilwereld.GEEN KSA!

26/10
BOOOOEEEEEEEHHHHHH!!!! We zijn in het griezeligste gedeelte van de Playmobilwereld. Durven jullie samen met ons op bezoek te gaan bij de spoken en monsters van Playmobil? Halloweenfeestje van 16:00-19:00

02/11
Van al dat griezelen moet de leiding toch even kunnen bekomen. Geen vergadering!

09/11
Vandaag gaan we verder op stap in de Playmobilwereld. We komen terecht op een plek
vol dieren. We zien apen, giraffen, olifanten, krokodillen, pinguïns, kamelen… noem het maar op! Zoveel dieren bij elkaar kan maar 1 iets betekenen, we zijn in de Zoo! Helpen jullie ons om alle dieren te ontdekken?

16/11
Zelfs in de wereld van Playmobil houden ze van chocolade! Haal je mooiste glimlach boven want vandaag gaan we chocopoppen verkopen!

23/11
We hebben een playmobil teletijdmachine gevonden. Vandaag gaan we op pad in de geschiedenis en ontdekken alles van de dino’s tot de de eerste maanlanding. Haal jullie tijdreisoutfit al maar boven want dit wordt een lange reis!

30/11
De laatste bestemming van ons tijdreisavontuur was de eerste maanlanding. Vandaag ontdekken we de wereld buiten ons heelal. We vliegen in onze super raket van maan tot ster en nog veel verder! Zijn jullie klaar?

07/12
WOOOOOOW, Sinterklaas is aangekomen in de Playmobilwereld. Maar zijn jullie wel braaf geweest? Kom vandaag en we gaan samen op bezoek bij de Sint!

14/12
Onze tijd in Playmobilwereld zit er bijna op en iedereen gaat ons heel hard missen. Om ons te bedanken voor de vele avonturen hebben onze vrienden nog een grote verrassing in petto… Kom vandaag en ontdek wat deze verrassing is!!