Geboortejaar: 2013-2012-2011

Vrijdag 11/01
Vandaag, vrijdag, heeft Pippi samen met haar aapje Nilsson en haar paard Witje een gezellige filmavond in Villa Kakelbont! Alle sloebers zijn uitgenodigd om samen met hen een super leuke film te komen kijken! JOEPIEEEEEE!!! Wij hebben alvast zin in een gezellige leuke avond, jullie ook? Neem zeker een kussentje en dekentje of een slaapzak mee om het extra gezellig te maken. Jullie worden om 18u op lokaal verwacht en mogen daar terug om 20u30 opgehaald worden.

12/01
De sloeberleiding is nog altijd moe van de leuke film gisterenavond… Daarom is er vandaag helaas geen KSA. ZZZzzzz…Slaapwel!

19/01
Pippi werd vandaag wakker en ze vind haar aapje niet meer! Ze zoekt bij haar vrienden Tommy en Annika, maar daar is hij ook niet te vinden! OH NEE WAT NU??? NILSSON??? Helpen jullie Pippi en haar vrienden met haar aapje Nilsson te vinden?

26/01
Vandaag is een super speciale dag want Pippi leert vandaag kennismaken met Pierke! Kennen jullie Pierke al? NEE? Pierke Pierlala!!! JA??? Wij gaan vandaag kijken naar Pierke WOEHOEEEEEEE. Meer info volgt.

02/02
Pippi was gisteren zotte toeren aan het uithalen in Villa Kakelbont. Ze deed een parcour door haar huis en helaas is ze gevallen toen ze van de trap wilde springen. Wat een wildebras onze Pipi! Helaas moet ze daarom wel wat uitrusten zodat ze terug kan springen de volgende keer! Daarom is er vandaag geen KSA.

09/02
De goudstukken die Pippi in de boom had verstopt zijn gestolen. Ze heeft jullie hulp nodig om samen te boeven te kunnen vangen! Lopen jullie even snel als de boeven of hebben jullie hulp nodig van de leiding? Kom vandaag naar de vergadering en laat zien wat jullie kunnen!

16/02
Pippi is nu al lang alleen thuis en wilt graag haar super stoere piraten papa nog eens terug zien! Vandaag gaan we samen op zoek naar Taka-Tukaland waar haar papa woont. Laat maar zien dat jullie ook stoere piraten kunnen zijn. Vandaag is het ook onze Bierbongbar. Dit is georganiseerd door onze Simmers. De deuren gaan open om 20u30

Vrijdag 22/02
Pippi is nog nooit naar school geweest. Ze wil graag eens mee met Tommy en Annika maar weet niet wat ze allemaal moet meenemen! Weten jullie misschien wat Pippi moet meenemen? Jullie ouders kunnen hun kennis van vroeger op school ophalen want vanavond is het Kwintkwis! Deze vindt plaats in het Dienstencentrum Ledeberg: Ledebergplein 30, 9050 Gent.

23/02
Pippi en Nilsson spelen verstoppertje. Nilsson is al 6 uur verstopt en Pippi kan hem nergens vinden!! Helpen jullie haar zoeken naar haar vriend? Breng ook al jullie vriendinnetjes mee om t helpen zoeken want vandaag is het vriendjesdag.

02/03-04/03
Wij gaan samen met Pippi op reis! We gaan 3 dagen naar krokuskampland! Hoe leuk is dat?? We blijven met alle sloebers en de sloeberleiding 3 dagen bij elkaar om elke dag super leuke spelletjes te spelen! En pssst, we blijven ook 2 keer slapen! Dat wordt een zeer gezellig sloeberweekend met Pipi erbij! Meer info volgt.

09/03
Pippi en Nilsson willen na het laatste leuke reisjes met sloeberleiding zelf graag eens op reis. Daarom is er vandaag Geen KSA.

16/03
Pippi haar andere huisdier Witje het paard is ziek. Witje heeft koorts en moet snel geholpen worden, maar alle dokters in de stad zijn op reis. Helpp!! Kunnen jullie Witje weer beter maken?

23/03
Pippi zou graag eens een groot verrassingsfeest geven voor haar vriendjes Annika en Tommy. Ze weet wel niet zo goed hoe ze daar aan moet beginnen. Wat heeft ze allemaal nodig? Wie moet ze allemaal uitnodigen? Helpen jullie haar om een leuk feestje te organiseren?

30/03
1 april komt er aan. Nilsson en Pippi willen vele grapjes uithalen met elkaar. Welke grapjes zouden ze maken. Helpen jullie hun?

06/04
Hmmmmm Pippi heeft lekkere beenhesp gemaakt! Alle leden van de KSA kunnen vanavond hun danspasjes tonen! SPANNEND! De leiding kijkt er alvast heel hard naar uit! Vanavond is het namelijk BEENHESPFESTIJN! Meer info volgt!