SLOEBERS

Geboortejaar: 2015-2014-2013

 

12/09: Startdag
JOEPIE! Het is tijd om onze allereerste dieren missie van het jaar te volbrengen. Alle dieren zitten in de verkeerde hokken, de olifanten bij de zebra’s en de leeuwen bij de giraffen. Als alle dieren terug in hun juiste hok zitten, komen jullie ook te weten wie jullie leiding wordt! Jullie worden verwacht om 13u30.

19/09
Vandaag is de Zoo een paar dieren kwijt geraakt. De verzorgers zijn helemaal in paniek en hebben ons gevraagd om te helpen zoeken. Kan jij ons helpen om alle verloren dieren terug te brengen naar hun hok?

26/09
We zijn vandaag in de onderwaterwereld terecht gekomen. We willen van dichtbij de dieren bewonderen met onze duikboot. Breng jullie duikbrillen mee zodat we samen op avontuur kunnen.

03/10
We zijn beland in Rio. Hier leven de kleurrijkste vogels van de wereld. Maar een van deze vogels is geboren zonder kleuren. Kunnen jullie hem helpen om terug bij de andere vogels te horen?

10/10
We hebben een Jeep gehuurd voor vandaag. We willen zoveel mogelijk dieren zien op onze safaritour. Maar de leeuwen, olifanten, giraffen en al die andere dieren verstoppen zich altijd zo goed mogelijk. Neem jullie verrekijker mee en dan ontdekken we samen wie het meeste dieren kan spotten!

17/10: Geen KSA
Oh nee! Zwartje, onze kat is deze ochtend ziek geworden. We moeten hem naar de dierenarts brengen, daarom is er vandaag helaas geen vergadering. Tot volgende week!

23/10: Dag van de Jeugdbeweging
Alle dieren doen vandaag ook hun hemd aan naar de zoo, vergeet dat van jullie niet aan te doen naar school! Want vandaag is Dag van de Jeugdbeweging. JOEPIE!!

24/10
Deze ochtend zijn we opnieuw gebeld door de zoo. Er zijn een paar nieuwe babydiertjes geboren. En wij mogen ze helpen verzorgen. We weten wel niet zo goed hoe we dit moeten doen. Misschien heeft iemand van jullie wel al eens een babydiertje verzorgd en kan ons tonen hoe het moet?

31/10: Halloween
16-19u
Vandaag is het tijd om jullie engste verkleedkleren boven te halen want ook de dieren houden van een halloweenfeestje. Zijn jullie klaar voor de spoken en monsters die we allemaal gaan zien?

07/11: Geen KSA
De dieren vonden het zo leuk op het Halloween feestje dat ze nu een beetje moe zijn en willen uitslapen. Er is dus geen KSA vandaag.

14/11: Chocopoppen
Het is weer tijd om jullie beste verkooppraatjes boven te halen! Want ook dit jaar verkopen we weer heerlijke chocopoppen. Maar let goed op dat je er geen laat vallen want de dieren willen er graag ook eentje te pakken krijgen.

21/11
Al de katachtigen zijn uit hun kooien ontsnapt en kunnen gevaarlijk zijn. Wat moeten we nu doen? De tijd tikt, we moeten ze vinden voor het donker wordt. Wie heeft er een idee waar ze zich zouden kunnen verstoppen?

28/11
Het is feest in de zoo. Elk dier maakt zich klaar voor de grote talentenjacht. Wie ziet er het beste uit? Welke act is het coolste? Kom vandaag zo goed mogelijk verkleed als jouw lievelingsdier. Zo kan je dan je eigen plekje veroveren in onze grote dieren talentenjacht.

05/12: Sint & Piet
Ook onze dieren staan te popelen om eens langs te mogen gaan bij de Sint en Piet. Zijn jullie braaf geweest dit jaar? De Sint zal in zijn boek kijken en wie braaf geweest is zal wat lekkers krijgen.

12/12: Laatste vergadering
De bal van de krokodillen en de nijlpaarden is kwijtgeraakt tijdens het spelen. Maar ze weten niet wie de bal kwijt is geraakt en zijn nu boos op elkaar. Kunnen jullie tonen hoe je samen moet spelen en de ruzie kan oplossen?