Onze Takken

Sloebers (2016 – 2015 – 2014)

Dit trimester staat elke vergadering van de sloebertjes in het thema van een sport! Ze zoeken elke zaterdagnamiddag uit of ze een echte stoere voetbalster zijn of toch eerder een elegante turnster!

Roodkappen (2013 – 2012)

Bij de roodkapjes is het dit trimester elke zaterdag feest 🙂 Ze vieren allemaal samen nog eens gezellig Valentijn, Kerstmis, Pasen, … Wat een pret!

Springers (2011 – 2010)

De springers bereiden zich in het laatste trimester voor op de zomer! Ze gaan samen op summerbootcamp, leren hoe het eraan toegaat op een festival en maken samen nog veel andere knotsgekke avonturen mee!

JIM (2009 – 2008 – 2007)

Onze jimmers doen dit trimester aan wat serieuzer werk … ze gaan namelijk op zoek naar de ultieme job! Hoe ziet een dag als rechter eruit? Wat zijn de taken van een redder? Dat ondervinden ze op de KSA!

SIM (2006 – 2005)

Voor onze oudste leden, de Simmers, is het al lang geleden dat er aan hen nog eens een sprookje voorgelezen werd 🙁 Gelukkig frissen ze samen met de leiding dit trimester alle bekende magische sprookjes nog eens op 🙂 … Van het spannende avontuur over Mowgli in zijn jungle tot het romantische verhaal van Rapunzel in haar kasteel!