Inschrijven

Hoe?

Zijn jullie helemaal overtuigd van het feit dat de KSA op jouw lijf geschreven is? Willen jullie elke zaterdag met ons mee komen spelen? Straffe stoten uithalen? Stuur dan mailtje naar leiding@ksagentsintpieters.be om ons te laten weten dat u uw dochter(s) graag zou inschrijven! Om de inschrijving te voltooien vullen jullie een inschrijvingsfiche* in en schrijven jullie het inschrijvingsgeld van €57 (inclusief 4-uurtje) over op het rekeningnummer van de KSA: BE29 7380 4189 8564 met de vermelding van de naam van je dochter + tak binnen de KSA (sloebers; roodkappen; springers; jim; sim). 

*https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN8n5otlg8wXBeUxWnb6kGmwP_dGsDCsDz7W8kAA1Uo79i1A/viewform?usp=send_form

Deadline

Inschrijven kan tot 06 oktober 2023!
Ben je tegen dan nog niet ingeschreven, dan zijn we helaas verplicht om uw dochter(s) terug naar huis te sturen tot de inschrijving in orde is. Onze deadline is zeer strikt en belangrijk want als uw dochter niet ingeschreven is, is ze niet verzekerd en kunnen wij niet op een veilige manier spelen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet moet gebeuren!

Uitpas

KSA Gent Sint-Pieters werkt ook met de UITPAS!

Indien jullie een UITPAS bezitten kunnen jullie punten sparen wanneer de inschrijving voltooid is. Indien jullie recht hebben op een kortingstarief zal het lidgeld ook slechts €11,40 bedragen. Ook bij de kampen zullen jullie kunnen genieten van een korting van 80%.

Voor meer informatie: https://uitin.gent.be/uitpas/wat.