SIM

Geboortejaar: 2006-2005

18/09 Startdag

Vandaag is het tijd voor prins Wilhelm of Wille om voor de eerste keer naar de kostschool te gaan waar zijn broer ook op school heeft gezeten. Een nieuwe school betekent nieuwe vrienden maken en nieuwe leerkrachten, SPANNEND. Zijn jullie net als Wille benieuwd naar jullie nieuwe leiding? Lets go want vandaag is het jullie kans om erachter te komen!! Kom om 13u30 naar de KSA, ouders zijn welkom vanaf 16u30 en daarna gaan we allen samen barbecuen!!

25/09

Op de kostschool Hillerska zit ook Wille zijn achterneef August. August en de broer van Wille zijn oude vrienden van vroeger op school. Hij vraagt dan ook aan August om zijn broer goed op te vangen. Voor August is het duidelijk en hij organiseert een inwijdingsfeestje voor hem. Ook jullie zijn welkom dus zet jullie maar schrap voor de inwijding 🙂

02/10

Vanaf de eerste dag trekt Simon de aandacht van Wille. Maar Simon zit niet op internaat en komt niet van een rijke familie. Daarom vindt August dat Wille uit zijn buurt moet blijven. Maar dat stopt de twee niet om toch gevoelens voor elkaar te krijgen. Helpen jullie mee om deze liefde te doen slagen?

09/10

Sarah (zus van Simon) heeft eindelijk een vriendin gevonden. Maar August zorgt voor een moeilijk moment in de vriendschap tussen haar en Felice. August en Felice zijn nu samen maar op een avond komt August de stal binnen en kust Felice. Moet ze het verzwijgen of vertelt ze het beter? Kunnen jullie goed geheimen bewaren of juist geheimen ontdekken? Laat het vandaag zien.

16/10

Felice heeft weer eens een slechte dag gehad met haar paard en heeft het gehad met alle verwachtingen van haar mama. Op het ouderfeest is het haar moment om voor zichzelf op te komen, helpen jullie haar mee?

23/10 Geen vergadering

Oh ow Netflix ligt plat net als het zo spannend is! We zullen moeten wachten tot volgende week om weer verder te kijken en hierdoor is er helaas geen vergadering vandaag…

29/10 Halloween

Feestjes worden er genoeg gevierd op Hillerska, ook nu tijdens Halloween wordt er een groot feest gegeven. Maar let op want iemand op het feest zou het zomaar eens kunnen komen verpesten… We griezelen van 18u tot 20u! Brief volgt.

30/10 Geen vergadering

06/11 Geen vergadering

De beslissing is gevallen en iedereen van de groep zal zeggen dat het de schuld was van Alexander. De school maakt daarom de beslissing dat Alexander geschorst wordt. Door de schorsing kunnen wij ook niet komen en is er geen vergadering vandaag.

13/11 Chocopoppenverkoop

August is Simon nog geld schuldig maar heeft zelf geen geld en kan hem dus niet terugbetalen. Het enige dat hij kan doen is dingen verkopen om geld te verdienen. Haal jullie beste verkooptrucs boven want jullie gaan net als August helpen met verkopen vandaag :)) Info volgt!!

20/11

Tijd voor een flashback. Wille zit al op de kostschool ondertussen maar dat was natuurlijk niet zonder reden. Overal op social media werden filmpjes gedeeld waarbij de prins betrokken was in een gevecht. Dit schandaal kan de koninklijke familie zich niet veroorloven en prins Wille verontschuldigd zich… Helpen jullie hem zijn imago weer te herstellen?

27/11

August heeft een video van Simon en Wille samen in bed. Omdat hij boos is besluit hij als wraak de video te posten. De video gaat het hele land rond en Wille moet nu met een uitleg komen voor het publiek. Zorgen jullie dat de pers op afstand blijft?

04/12 Avondvergadering

De mama van Wille stelt hem voor een ultimatum: of zeggen dat hij het niet was in de video OF er eerlijk voor uitkomen. Beide opties brengen problemen met zich mee… Simon laten vallen of voor heel de wereld uitkomen als homo. Zelf kiest hij voor optie 1 (of toch niet?) wat zouden jullie doen? LET OP vanaf vandaag zijn het avondvergaderingen! Verdere info volgt.

11/12 Avondvergadering

Na de toespraak van Wille is er veel spanning op Hillerska aangezien nog steeds niemand weet wie de video heeft gemaakt. Sarah heeft August de video zien plaatsen, maar door haar gevoelens voor hem blijft ze stil. Gelukkig kunnen we vertrouwen op Felice haar goede detective skills! Wat zou jullie reactie zijn? Hoe zal August en Wille hun toekomst eruit zien?

18/12 Avondvergadering

Het einde van het jaar op Hillerska is aangebroken. Na de examens neemt iedereen afscheid van elkaar en gaan nu voor de feestdagen terug naar huis. Wille grijpt zijn kans want het is misschien de laatste keer dat hij Simon ziet en zegt ‘Ik hou van jou.’ Simon heeft hier geen reactie op na alles wat er gebeurd is… Hoe loopt het verder af met het koppel? Wat zijn jullie theorieën?

25/12 Geen vergadering

De serie is gedaan! Hopelijk komt er volgend jaar een nieuw seizoen! Fijne feestdagen en tot in 2022!