SIM

Geboortejaar: 2004-2003

12/09: Startdag
Voor het schooljaar begint houdt GROFF de directeur een pedagogische studiedag om te bepalen welke leerkrachten bij welke klas staan. Van wie zullen jullie leskrijgen? Jullie worden verwacht om 17u. Blijf zeker want om 18u30 eten we samen spaghetti, vergeet hiervoor zeker geen €5 mee te brengen !! De vergadering eindigt om 20u00.

19/09
Na de zomervakantie denkt OTIS dat hij aan een normaal schooljaar begint, maar hij leert via zijn sekspraktijk alle diepe geheimen kennen van zijn medeleerlingen. Hoe zal hij hiermee om gaan en wat zal hij allemaal te weten komen?

26/09
ERIC is net uit de kast gekomen en is klaar voor een echte relatie, maar zal hij zijn soulmate vinden want hij krijgt ook aandacht vanuit onverwachte hoek?

03/10
MAEVE heeft een slechte thuissituatie en daardoor komt haar schoolcarrière in gevaar. Hoe gaat ze hiermee om en wie blijft haar steunen?

10/10
DR JEAN (mama Otis) is een succesvolle sekstherapeute maar haar eigen liefdesleven gaat minder vlot. Ze ontmoet iemand waar het heel goed mee klikt, zal ze haar zelfstandig leventje met hem kunnen delen?

17/10 Geen KSA

23/10: Dag van de Jeugdbeweging
Vergeet jullie hemd niet aan te doen naar school!

24/10
Na haar relatie met Otis voelt OLA zich plots aangetrokken tot Lily. Zij lijkt op het eerste vlak niet hetzelfde te voelen… Zal ze genoeg moed vinden om het toch te zeggen?

31/10: Halloween
16-19u LILY leeft in haar eigen wereldje waarin alles perfect is volgens haar. Als ze dan in het echt met een situatie geconfronteerd wordt gaat het niet volgens haar dromen… Hoe lost ze dit op?

07/11: Geen KSA

14/11: Chocopoppen
Op Moordale steken ze een heel toneel in elkaar. Hier is natuurlijk geld voor nodig en aangezien directeur Groff geen fan is van kunst wil hij hier geen budget voor vrijmaken! Helpen jullie de studenten met chocolade te verkopen? Meer info volgt.

20/11: Avondvergadering
AIMEE heeft een nare ervaring op de bus. Dit brengt haar dichter bij haar mede vrouwelijke studenten. Hoe dicht staan jullie bij elkaar.

27/11: Avondvergadering
ADAM staat bekend als de pestkop van Moordale en speelt soms honkbal 😉 maar hij verbergt wel een diep geheim in zijn broek en in de kast. zal hij hiervoor uit durven komen?

04/12: Avondvergadering
JACKSON staat onder enorme druk van thuis uit om goed te presteren en vindt een manier om zichzelf te saboteren. Zal hij voor zichzelf en zijn eigen interesses durven uitkomen?

11/12: Laatste avondvergadering
ISAAC steekt een stokje tussen de mogelijke relatie van Otis en Maeve. Dus if 2020 was a person, dan is het hij wel.