SIM

Geboortejaar: 2006-2005

01/01 Geen vergadering – De slimste mens: het bordspel

Pas op! Je hebt nog maar een paar seconden om je tegenstander uit te schakelenā€¦ Sorry maar je haalde de finale deze keer net niet. Je kan niet door naar de volgende ronde en dus is het voor jullie geen vergadering vandaag šŸ™

08/01 Geen vergadering – Uno

Oei! Je hebt een Uno reverse kaart getrokken en hierdoor is het terug zoals vorige week geen vergadering.

Vrijdag 14/01 Filmavond 19u-21u – Yahtzee

Vanavond komen we gezellig samen om Yahtzee te spelen, maar na een paar spelletjes zijn we uitgespeeld en nu is het tijd om samen een film te kijken om de avond af te sluiten.

15/01 Geen vergadering – Ganzenbord

Gooien met de dobbelsteen en 4 stappen vooruit. Jullie komen op het vakje met de slang en moeten 2 vergaderingen terugā€¦ Oh nee, nu staan jullie opnieuw op geen vergadering.

22/01 – Cluedo

Er is een moord gepleegd! Niemand is zeker van wie de dader zou kunnen zijn. Het is aan jullie om erachter te komen wie van de verdachten het gedaan heeft, met welk wapen en waar het is gebeurd. Aangezien de leiding examens heeft geven jullie vandaag leiding!

29/01 Geen vergadering – Scrabble

Het lukt jullie maar niet om nieuwe woorden te vormen met jullie letters en dus zijn jullie helaas verloren. Dus tot volgende week waar jullie een nieuwe kans krijgen om te spelen.

Vrijdag 04/02 Bowlen 18u30-21u

Tijd om eventjes iets anders te plannen tijdens al deze dagen vol gezelschapsspelletjes en daarom gaan we om het toch gezellig te houden vanavond allemaal samen gaan bowlen. Joepie! Locatie volgt.

Zaterdag 05/02 Geen vergadering ā€“ Takki Kakki

Oei dit spelletje spelen we niet graag omdat we er te oud voor zijn geworden. Wij komen dus vandaag niet en zien jullie volgende week terug!

12/02 Geen vergadering

19/02 Vriendjesdag + wafelbak 16u30 – Monopoly

Zorg dat je genoeg geld op je bankrekening hebt staan zodat je de beste straten aan de KSA kan kopen en er huizen kan bouwen! Maar pas op dat je niet in de gevangenis beland want dan wordt het moeilijk om te winnen. Zet jullie maar schrap voor deze belangrijke strijd tijdens monopoly. Ouders zijn ook welkom voor een wafel en drankje om 16u30.

26-28/02 Krokuskamp – Risk

We hebben jullie hulp nodig om de wereld te veroveren (we hebben wel geen paard), maar de wereld verbeteren dat is de moeite waard. Dit gaat natuurlijk niet op een dag daarom gaan we dit weekend op KROKUSKAMP! Vergeet zeker jullie goed humeur niet šŸ˜‰ !

05/03 Geen vergadering (Krokusvakantie)

*zucht zucht* wij moeten nog even bekomen van die grote wereldreis daarom is er vandaag geen vergadering! Geniet van jullie laatste vakantie weekend!

12/03 Beenhespfestijn

Vandaag wordt het heel spannend! Wie trekt de lekkere bean die naar popcorn smaakt en wie trekt die vieze bean die naar rotte eieren smaakt? Dat kan alleen tijdens bean boozled!! Geen zorgen! Vandaag is het beenhespfestijn dus kan je alle smaken weg krijgen met lekker eten!! Neem maar heel je familie en al je vrienden mee om hen jullie talenten te showen!

19/03 – Trivial Pursuit

Aardrijkskunde, amusement, geschiedenis, kunst & literatuur, wetenschap & natuur en sport & ontspanning. Waar weten jullie het meest over? Wie krijgt als eerst zijn taartje vol?

26/03 – Wie is het?

Heeft de andere persoon zwart haar? Is de andere persoon een acteur? Kom het vandaag ontdekken!!!

02/04 10u-17u – Levensweg

Hoe ziet jullie perfecte leven er uit? Partner of eeuwig single? Kinderen of toch liever geen wenende baby voor jou? Regen in Belgiƫ of liever Zon in Thailand? Stel je (hopelijk) ideale toekomst samen!! Het leven duurt (te) lang en daarom is deze vergadering ook langer!!

09/04 Geen vergadering (Paasvakantie)

Oei, Merel ben je weeral de dobbelstenen kwijt geraakt? Aangezien we ze niet op tijd hebben gevonden kunnen we vandaag geen panamax spelen en is er ook geen vergaderingā€¦ foei foei!

16/04 Geen vergadering (Paasvakantie)

Tijdens het spelen van jungle speed is Chiara verloren en heeft ze de toren weggegooid (doe eens even normaal zeg). Aangezien het over het muurtje is gevallen en de buren niet thuis zijn (niet letten op de nieuwe wet dat je die mag gaan halen, de muur is te hoog) kunnen we vandaag ook niet spelenā€¦ Nog een fijne vakantie!