SPRINGERS

Geboortejaar: 2011-2010

09/04 Geen vergadering

Om ons helemaal klaar te maken voor de zomervakantie gingen we met de leiding naar de zonnebank. We zijn de tijd uit het oog verloren omdat we zo aan het genieten waren waardoor we helemaal verbrand zijn. We kunnen dus niet naar de KSA komen vandaag.

16/04 Geen vergadering

We zijn druk in de weer vandaag met onze vakantie te boeken. Zo druk dat we geen tijd meer hebben om naar de KSA te komen.

23/04

Nog 50 keer naar school voor de zomervakantie gaat beginnen! FEEEEEST! We tellen samen af naar de zomervakantie. Hebben jullie er zin innnn???

24/04 Groepsmis Info volgt.

Om jullie voor te bereiden op de festivals van deze zomer hebben we een heus optreden klaar voor jullie. We gaan samen naar de groepsmis op het Sint-Pietersplein waar ook een gospelkoor langskomt!

29/04 Kwintkwis

We hebben vandaag een opdracht voor jullie: overtuig je ouders om massaal naar onze quiz te komen. Zo kunnen jullie ongestoord als volwassen meisjes jullie outfits samenstellen voor de vakantie.

30/04

Vandaag gaan we op summerbootcamp. Kunnen jullie onze challenges wel aan? Vergeet geen stevig ontbijt want we gaan er tegen aan!

07/05 Triangel -12 Info volgt.

Bij een leuke zomer hoort ook nieuwe vrienden maken. Dit kunnen we al eens oefenen op deze leuke dag. We amuseren ons met andere KSA’s op eens een andere locatie dan gewoonlijk.

page17image8106384

14/05 Blaarmeersen 14u laatste vergadering

Om echt helemaal klaar te zijn voor de vakantie gaan we deze namiddag bruinen in de zon. Wat is een betere plaats om dat te doen daaaan iiiiin deeee….. BLAARMEERSEN!!
We spreken daar af om 14u en jullie mogen op daar terug opgehaald worden. Verdere info sturen we door in de whatsapp groep.

02/07 Dagtocht Info volgt.

De vakantie is begonnen! Dit vieren we met een super leuke uitstap. Dit is de laatste keer dat we jullie zien voor ons langverwachte ZOMERKAMP! Hopelijk gaan jullie allemaal mee! We kijken er alvast naar uit. Merci voor het leuke jaar, jullie waren een FAN-TAS-TISCH-E groep!

page18image7976352