SPRINGERS

Geboortejaar: 2011-2010

01/01 Geen vergadering

Alle bewoners van het sprookjesbos vieren samen feest voor het nieuwe jaar. Vandaag is er dus jammer genoeg geen vergadering.

08/01 Geen vergadering

Van al dat feesten zijn de sprookjesfiguren nog niet bekomen. Daarom nemen ze nog een weekje rust.

Vrijdag 14/01 Filmavond 19u-21u

Vanavond kruipen alle bewoners van het sprookjesbos samen onder een dekentje om te genieten van lekkere chips en een mooie film. Komen jullie samen met hen meegenieten? Jullie zijn welkom om 19u en mogen opgehaald worden om 21u. Doe jullie warmste onesie of pyjama aan en neem jullie gezelligste dekentje mee.

15/01 Geen vergadering

Omdat het gisteren laat was mogen jullie vandaag uitslapen en dromen van jullie lievelingssprookje. Het is dus geen vergadering vandaag.

22/01

Er is een ramp gebeurd: Isaura en Oona-Lisa zijn opgegeten door de grote boze wolf. We hebben jullie hulp nodig om hen te bevrijden. Maar gelukkig staan jullie er niet alleen voor, we krijgen extra hulp…

29/01 Geen vergadering

Oei oei de biggetjes hun huisjes zijn opnieuw omvergeblazen door de grote boze wolf. Er is vandaag dus geen vergadering want ze zijn druk bezig om de huisjes terug te herstellen. Zaterdag

05/02 Schaatsen

De winter is aangebroken in het sprookjesbos. Trek jullie warmste handschoenen, sjaal en muts aan waaaaant weeeee gaaaaaan……. SCHAATSEN!!! Jullie worden stipt om 13u45 verwacht aan Kristallijn met 6 euro cash! De vergadering is gedaan om 17u.

12/02 Geen Vergadering

19/02 Vriendjesdag + wafelbak 16u30

Klein duimpje voelt zich wat uitgesloten en heeft dringend nood aan nieuwe vriendinnen. Neem daarom vandaag jullie leukste, liefste, coolste en zotste vriendinnetjes mee om ons samen te amuseren. We sluiten de vergadering af met een lekkere gratis wafels. Alle ouders zijn welkom vanaf 16u30 voor een wafel en een drankje.

26-28/02 Krokuskamp

De vakantie is begonnen, de sprookjesfiguren zijn daarom op skivakantie. Maar niet getreurd want we gaan op krokuskamp! Helemaal in het thema DISCO. Vergeet daarom zeker geen verkleedkleren mee te doen en dan dansen we erop los! Meer info later…

05/03 Geen vergadering (Krokusvakantie)

Het krokuskamp was zo leuk en we hebben ons zo goed geamuseerd dat de leiding nog eventjes moet bekomen. We doen dus een kleine winterslaap waardoor het deze week geen vergadering is.

12/03 Beenhespfestijn

Het is groot feest in het sprookjesbos! Alle sprookjesfiguren showen hun talenten in de leukste talentenjacht. Van al dat talent krijgen we wel honger, dus genieten we samen van een gezellig etentje. Meer info krijgen jullie later nog te horen.

19/03

Zijn jullie even goed in verstoppen als het zevende geitje? Of krijgt de grote boze wolf jullie te pakken? Hier komen we vandaag achter…

26/03

Het wordt een spannende strijd. Assepoester is nog altijd niet van straat, dus alle springerprinsen moeten door modder en slijk gaan om haar hart te veroveren. Doe dus allemaal jullie vuilste kleren aan!

02/04 10u-17u

Rapunzel zit nog steeds opgesloten in haar hoge toren. Wie van jullie kan haar het eerst bereiken en bevrijden uit de klauwen van de boze heks? Deze ontsnapping is niet zo gemakkelijk dus hebben we een extra lange vergadering voorzien vandaag!

09/04 Geen vergadering (Paasvakantie)

De sprookjesfiguren hebben te veel chocolade-eitjes van de paashaas gegeten. Hierdoor hebben ze nu heel veel buikpijn en is er jammer genoeg geen vergadering.

16/04 Geen vergadering (Paasvakantie)

Wat is de leiding toch lief! De paashaas had moeite met iedereen van paaseieren te voorzien, dus helpt de leiding mee. Ze hebben dus geen tijd om naar de KSA te komen vandaag. Er is spijtig genoeg deze week ook geen vergadering.