SPRINGERS

Geboortejaar: 2011-2010

18/09 Startdag

Vandaag is de opening van het winkelcentrum! Wees welkom! Er is een groot feest met leuke spelen en lekker eten. Pak al je vriendinnetjes mee voor het grote festijn en de barbecue achteraf. Vandaag komen jullie te weten met welke leidsters jullie dit jaar elke zaterdag gaan shoppen. Jullie zijn welkom vanaf 13u30 en de leidingsvoorstelling en barbecue starten om 16u30.

25/09 Klerenwinkel

Ketnetwrapster Gloria is al haar kleren verloren. Ze heeft jullie hulp nodig om een nieuwe outfit samen te stellen. Helpen jullie haar een coole outfit vinden?

02/10 Boekenwinkel

Er is een boek verdwenen. De man van de boekenwinkel heeft ons gevraagd om te helpen zoeken. Wie heeft het gestolen? Wanneer is het boek verdwenen en waar ligt het boek nu?

09/10 Snoepwinkel

De eigenaar van de snoepjeswinkel heeft alle snoepjes laten vallen. Alles ligt door elkaar en hij kan niks terugvinden. Helpen jullie hem alles terug een plekje te geven?

16/10 Spelletjeswinkel

De spelletjeswinkel zoekt een nieuwe verkoopster. Wie van jullie is het meest geschikt? Jullie ondergaan vandaag een test.

23/10 Geen vergadering

Vandaag is het winkelcentrum gesloten.

29/10 Halloween

Jullie hebben de verkleedwinkel leeggeroofd om zich op en top te verkleden voor ons giga-fantastisch-leuk Halloweenfeestje !!!! We verwachten jullie om 18 uur. En jullie monsters mogen weer opgehaald worden om 20 uur. Brief volgt!

30/10 Geen vergadering

06/11 Geen vergadering

Vandaag is het winkelcentrum gesloten.

13/11 Chocopoppenverkoop

Vandaag verkopen we chocopoppen om wat geld bij te verdienen voor de mensen van het winkelcentrum. We hebben jullie hulp enorm nodig! We gaan allen samen verkopen in de stad. Vergeet geen rugzakje en jullie mooie lach. Info volgt!

20/11 Knutselwinkel

Het winkelcentrum heeft een nieuwe affiche nodig om reclame te maken. Haal die goeie ontwerpskills maar boven want het beste affiche wint!

27/11 Sportwinkel

Een tennisser is zijn sport beu en zoekt naar een nieuwe sport. We gaan samen met hem een nieuwe sport zoeken. Kom allemaal verkleed in jullie favoriete sportkleren!! Overtuig ons dat jouw sport de beste is met jouw outfit.

04/12 Make-up winkel

We maken ons mooi want vanavond is het een feestje We maken ons op voor het gala van de Gouden K’s. We moeten onze make-up daarvoor eerst bij elkaar zoeken.

11/12 Sint en Piet

Sinterklaas komt langs in het winkelcentrum. Zijn jullie er om hem te groeten? Misschien heeft hij wel iets lekkers mee voor jullie!

18/12 Kookwinkel

De bakker heeft zich overslapen. Hij heeft jullie hulp nodig om alles op tijd klaar te krijgen.

25/12 Geen vergadering

Vandaag is het winkelcentrum gesloten. FIjne kerst en een gelukkig nieuwjaar van jullie liefste leiding!