SPRINGERS

Geboortejaar: 2008-2007

12/09: Startdag
Liefste springers, doorheen dit semester nemen we jullie mee doorheen alle verschillende tijdperken. Zet jullie schrap voor deze tijdreis. Maar jullie kunnen natuurlijk niet alleen vertrekken. Ontdek tijdens onze startdag wie jullie begeleidt op deze avontuurlijke trip! Vergeet jullie zeker niet te verkleden op elke vergadering! Jullie worden verwacht om 13u30.

19/09: Prehistorie
We reizen helemaal terug naar het tijdperk van de jager-verzamelaars. Helpen jullie ons mee om de ruzie tussen de twee groepen op te lossen?

26/09: Tijd van de Grieken en de Romeinen
De Grieken en Romeinen strijden om Belgica. Verkleed je als een Griek of als een Romein en strijd mee met hun!

03/10: Ridders en prinsessen
Leer jullie gedragen als een echte prinses. Misschien kunnen jullie dan het hart van de mooiste ridder veroveren? Vandaag leren jullie de echte etiquette, zorg dat jullie al de juiste outfit aan hebben.

10/10: Ontdekkingsreizigers
Columbus, Marco Polo en Vasco Da Gama zijn bij de bekendste ontdekkingsreizigers en mogen zeker niet ontbreken tijdens onze reis. Welk land zouden jullie graag willen veroveren?

17/10: Geen vergadering
De tijd staat even stil, de leiding neemt een pauze van het tijdreizen. Rust allemaal even uit, tot volgende week!

23/10: Dag van de Jeugdbeweging
24/10: Industriële revolutie
Tijdens dit tijdperk was er een hoge hiërarchie, hoe hoog kan jij als arbeider klimmen op de sociale ladder? Kom je bewijzen deze vergadering! Verkleed je als een arbeider.

31/10: Halloween: moderne tijd
Tijdens de moderne tijd was Halloween een echte hype. Welk griezelmonster ben jij?
Kom verkleed naar onze lokalen om 16u. Je ouders mogen je na een avondje griezelen om 19u terug komen ophalen.

07/11: Geen KSA
Onze teletijdmachine is even stuk, we proberen hem zo snel mogelijk te repareren.

14/11: Chocopoppen
Roaring twenties. Marilyn Monroe is bankrupt! Helpen jullie haar even geld verdienen door chocopoppen te verkopen? Zo kan ze snel terug de filmbusiness in!
Neem allemaal een rugzakje mee! Meer info volgt later!

21/11: Tweede Wereldoorlog
Help de vrede herstellen in de wereld. Het is heel moeilijk om aan eten te komen momenteel. Helpen jullie degene in nood uit? Trek jullie beste soldaatkleren aan.

28/11
: jaren 70
Hippies! Flower power! Een tijd van vreugde, vieren jullie met ons mee? Verkleed jullie in de meest overtuigende hippies.

05/12
: Sint & Piet
Jaren 80. Dit was de gouden tijd voor de Sint! De Sint en Piet nemen jullie mee naar de disco. Trek je feestoutfit aan 🙂

12/12: Laatste vergadering
De toekomst. Zijn jullie ook zo benieuwd naar hoe het er later uit zal zien? Ontdek het samen met ons op deze laatste vergadering. Verkleed jullie zo goed mogelijk in een futuristisch wezen. Laat jullie fantasie de vrije loop!