SPRINGERS

Geboortejaar: 2008-2007

Tijdens de lockdown heeft jullie leiding veel te veel gesnoept. Hierdoor zijn ze toch wel wat bijgekomen. Helpen jullie hen om er weer een paar kilootjes af te krijgen? Dit trimester proberen we een aantal olympische sporten uit!

25/04 GYMNASTIEK

Als eerste proberen we gymnastiek uit. Wie van jullie is het lenigst en het meest elegant? We focussen vandaag op ritmische gymnastiek dus haal jullie danstalent alvast ook maar boven!

01/05 BOKSEN

Deze week is het tijd voor een stoerdere sport, we gaan boksen! We zijn benieuwd of jullie jullie mannetje kunnen staan in de boksring. Durven jullie de strijd aan te gaan tegen de leiding? Wie gaat er als eerste knock-out?

08/05 TENNIS

Serena Williams heeft zich geblesseerd en kan daardoor niet deelnemen aan de Olympische Spelen. Ze is op zoek naar een vervanger. Wie van jullie bezit de kwaliteiten van een tennisster?

15/05 

GEEN KSA

03/06  DAGTOCHT: ATLETIEK

Atletiek is de meest veelzijdige olympische sport met verschillende disciplines zoals hoogspringen, hordelopen, kogelstoten, estafette, … Vandaag op dagtocht gaan we zoveel mogelijk disciplines uitproberen. Wie weet ontdekken jullie wel een nieuw talent bij jezelf. Verdere info volgt nog!