SPRINGERS

Geboortejaar: 2008-2007

14/09
Het voetbalseizoen is weer begonnen. Trek jullie nieuwe voetbal outfit maar al aan, jullie worden verwacht om 13u30 op het lokaal. Vandaag ontdekken jullie wie jullie
nieuwe trainsters zijn. Vanaf 16u kunnen jullie genieten van vers gemaakte wafels en een diavoorstelling.

21/09
Xavier en Carmen hebben weer ruzie omdat Xavier weer eens te laat thuis was. Hij had te veel dagschotels gedronken. Jullie moeten er voor zorgen dat Xavier Carmen haar hart weer veroverd.

28/09
Markske is heel droevig! Hij vindt zijn chocomelk niet meer. Bieke heeft zijn hele voorraad chocomelk verstopt. Zonder kan hij niet voetballen. Helpen jullie hem deze terug te vinden?

05/10
Man man man, miserie miserie miserie!! Fernand zijn ruit is weer ingeslagen. De Kampioenen hebben te heftig gevoetbald. Hoe krijgen we dit betaald?

12/10
Meneer Boma is zijn Boma Worsten beu. Hij zoekt een nieuw product om op de markt te brengen. Hij heeft ons gevraagd om hem te helpen.

19/10
Markske heeft zijn been gebroken het voetbalseizoen ligt even stil. Vandaag is er geen KSA.

26/10
De Kampioenen hebben besloten om een groot Halloweenfeestje geven. Jullie zijn ook uitgenodigd. Verkleed jullie in je favoriete griezel beest. Pascale heeft haar hele café omgetoverd in een griezelhuis. Jullie worden verwacht om 16h aan de lokalen en mogen daar terug opgehaald worden om 19h.

02/11
De Kampioenen hebben weer een voetbalmatch verloren. Ze hebben een dag nodig om te bekomen. Vandaag is er geen KSA.

09/11
De Kampioenen willen graag op buitenlandse stage. Ze hebben nog geen idee naar waar. Helpen jullie ze de perfecte bestemming te zoeken?

16/11
Heeelp!!! Er zit geen geld meer in de kas. Maar het veld moet gerepareerd worden. Haal jullie beste verkoopskills boven om De Kampioenen te helpen want vandaag is het Chocopoppenverkoop.

23/11
Doortje heeft lekker eten klaar gemaakt. Pol wil niet komen eten want hij is te druk bezig met voetbal kijken en bier drinken samen met zijn vrienden. Hoe zorgen we er voor dat Pol wel komt eten?

30/11
Bieke en Carmen zijn jarig. De Kampioenen organiseren een verjaardagsfeestje. Helpen jullie mee om een spetterend feest in elkaar te steken?

07/12
Sinterklaas komt langs bij De Kampioenen. Jullie mogen ook komen. Wie is er flink geweest dit jaar?

14/12
Pauline de dochter van Bieke en Markske is samen met de hond van Balthazar weggelopen. Markske probeert hen te vinden voordat Meneer Boma dit merkt.