Springers

Geboortejaar: 2008-2007

15/09
Startdag!!! Vandaag kom je niet enkel te weten wie je leiding is, maar ook over wie ons eerste pieterke zal gaan. Met deze 3 woorden kan je alvast even nadenken: – Jongeman – Zanger – Baby, is it too late now to say sorry? Jullie worden om 13u30 op lokaal verwacht en om 16u is iedereen welkom voor een gratis wafel op onze wafelbak en diashow.

22/09
Vandaag is het een speciale dag voor Justin!! Hij gaat namelijk op zijn eerste date met Selena Gomez. Zijn jullie in staat om een perfecte date voor de tortelduifjes te voorzien???

29/09
Dankzij jullie is de date zeer vlot verlopen!! Ze worden zelfs al samen gespot op feestjes en evenementen. Jammer genoeg is niet alle paparazzi even eerlijk, er zijn namelijk foute foto’s gelekt waarin Justin te zien is met een ander meisje! Kunnen jullie achterhalen welke foto’s echt zijn? En of Justin Selena al heeft bedrogen?

06/10
Er moet heel erg wat uitgepraat worden tussen Justin en Selena, hij begrijpt blijkbaar niet heel erg goed wat ze bedoelt. Uit welke clip zou je dit kunnen afleiden? En hoeveel weten jullie eigenlijk over zijn lyrics?

13/10
Sinds de break-up heeft Justin het hard te verduren. Fotografen zitten hem op de hielen aangezien hij vaak buitensporig gedrag vertoont. Opgepakt door de politie, gevechten in clubs… Kunnen jullie voorkomen dat hij nog verdere fouten maakt? Justin drinkt misschien beter geen alcohol meer, maar jullie ouders en vrienden ervan zijn alvast welkom op onze BEERPONGBAR vanaf 20u!

20/10
Justin heeft besloten om even uit de spotlight te blijven en zo doen wij dit dus ook. GEEN VERGADERING

27/10
Justin Bieber staat ook wel gekend voor zijn speciale looks en kledingstijl. Hij verwacht dat jullie minstens even goed verkleed zijn op onze GRIEZELVERGADERING. Dit jaar is het geen Halloween-feestje, maar een helse Halloween-vergadering! We verwachten jullie uitzonderlijk om 15u, en het duurt vandaag ook een uurtje langer! Jullie ouders mogen de monsters om 18u terug komen halen!!

03/11
Weeral eens te veel gefeest…. Justin moet ook even uitrusten en nodigt ons uit in zijn huis in Hawaï. Het is vandaag dus GEEN VERGADERING!

10/11
Justin wilt het nog één keer proberen met Selena. Hij besluit een groot cadeau te kopen, maar weet nog niet precies welk. “Is it too late now to say sorryyyy?” Wie weet kunnen jullie hem wel overtuigen met een beetje lekkere chocolade? CHOCOLADEPOPPENVERKOOP – Meer info volgt.

17/11
Selena blijkt gelukkig te zijn, maar is ze dat wel met Justin?? De roddels van vorige week vertellen dat ze sinds kort niet enkel oog heeft voor Justin, maar ook voor The Weeknd… The heart wants what it wants… Maar wat wilt Selena nu echt?

24/11
Ai ai… Trouble in paradise! Selena heeft haar hart toch verloren aan The Weeknd. Met wie zal Justin nu onder de mistletoe staan? 

01/12
Is Justin wel braaf geweest? In het grote boek van de Sint staat dat hij een korte affaire heeft gehad met Kourtney Kardashian??? Maar op sociale media wordt hij meer en meer gespot met Hailey Baldwin? Ai ai ai, belandt hij in de zak of zal hij toch een cadeautje krijgen?

08/12
Oh Justin, was Kourtney een bevlieging? Je post op Instagram laat in ieder geval blijken dat je duidelijk voor Hailey wilt gaan! Wie weet lukt het deze keer wel, dus: never say never!!

15/12
Wablieft??? Wedding bells??? Justin en Hailey schijnen het écht te menen. Over alle social media staan foto’s en geruchten van Hailey met haar nieuwe ring. Het enigste dat ze nog nodig hebben is een goede Weddingplanner en volgens zijn managers zijn de Springers van KSA Gent Sint-Pieters daar super in! Zal het jullie lukken om de Royal Wedding te overtreffen?